top of page

GZ - psycholoog in beeld

Arina Bakker GZ psycholoog Utrecht in beeld

"In het contact met mensen probeer ik een combinatie te vinden van serieuze betrokkenheid, rust, veiligheid als ook humor, relativeringsvermogen en nuchterheid.

Ik blijf iedere keer weer nieuwsgierig wat mensen beweegt en vind het een uitdaging om op creatieve wijze aansluiting te vinden en samen op zoek te gaan naar  iemands unieke behoeften en persoonlijkheid ."

Arina Bakker GZ psycholoog praktijk in Beeld

Arina Bakker (1980) is geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog en supervisor voor de vereniging voor cognitieve gedragstherapie (VGCt) en voor de vereniging schematherapie.
Zij geeft daarnaast verschillende vormen van traumatherapie waaronder EMDR, NET, BEPP, symbooldrama (KIPB) en zij volgt een specialisatie beeldende psychotherapie en sensorimotor psychotherapie. 

Arina heeft twintig jaar ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg op het gebied van diagnostiek, psychologisch onderzoek, individuele en groepstherapie.
Ze is bekend met behandelingen van burnout, nazorg en traumaverkwering na ingrijpende gebeurtenissen op het werk, verlies, problemen als gevolg van migratie, identiteit, trauma en persoonlijkheidsproblematiek.

​Arina Bakker is lid van de volgende beroepsverenigingen:
Vereniging voor Schematherapie
Vereniging voor Cognitieve en GedragsTherapie (VGCT)
Vereniging Symbooldrama
Vereniging voor EMDR Nederland (VEN)
Nederlandse Vereniging voor GZ-psychologen (NVGzP)

BIG nr GZ-psycholoog: 49912432825
AGB code: 94011023
AGB code praktijk: 94062879

In Beeld is in bezit van een kwaliteitsstatuut.
Deze is in te zien bij de behandelaar.

bottom of page