Arina Bakker (1980) is geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog en supervisor voor de vereniging voor cognitieve gedragstherapie (VGCt) en voor de vereniging schematherapie.

Zij geeft daarnaast verschillende vormen van traumatherapie waaronder EMDR, NET, BEPP, symbooldrama (KIPB) en zij volgt een specialisatie beeldende psychotherapie en sensorimotor psychotherapie. 

Arina heeft 15 jaar ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg op het gebied van psychologisch onderzoek, individuele en groepstherapie.

Ze is bekend met behandelingen van burnout, stemmingsstoornissen, angst en trauma, eetstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.

​Arina Bakker is lid van de volgende beroepsverenigingen:

Vereniging voor Schematherapie

Vereniging voor Cognitieve en GedragsTherapie (VGCT)

Vereniging Symbooldrama

Vereniging voor EMDR Nederland (VEN)

Nederlandse Vereniging voor GZ-psychologen (NVGzP)

BIG nr GZ-psycholoog: 49912432825

AGB code: 94011023

AGB code praktijk: 94062879

In Beeld is in bezit van een kwaliteitsstatuut.

Deze is in te zien bij de behandelaar.

GZ - psycholoog in beeld

"In het contact met mensen probeer ik een combinatie te vinden van serieuze betrokkenheid, rust, veiligheid als ook humor, relativeringsvermogen en nuchterheid.

Ik blijf iedere keer weer nieuwsgierig wat mensen beweegt en vind het een uitdaging om op creatieve wijze aansluiting te vinden en samen op zoek te gaan naar  iemands unieke behoeften en persoonlijkheid ."

Arina Bakker GZ psycholoog praktijk in Beeld
Arina Bakker GZ psycholoog Utrecht in beeld